Horpadás és jégkár javítás újrafényezés nélkül, fényszóró polírozás, autódekor

Egy kisebb koccanástól, jégesőtől, vagy parkolói balesetből eredő károkat eddig vagy tudomásul vettük, vagy súlyos összegeket fizettünk ki az egész elem újrafényezéséért, aminél vagy sikerült eltalálni a színt, vagy nem, de a végén mindenképp csökkentette az autó értékét.

Már van gyors, hatékony és gazdaságos megoldás!

 PDR, vagyis a Paintless Dent Removal (festés nélküli horpadás javítás)

Előtte - utána galéria

A képekre kattintva azok nagyobb méretben is megtekinthetők
A Volkswagen Passat-tal egy őzet sikerült oldalról elkapni, ami a hátsó ajtóban okozta a legnagyobb sérüléseket. Sérült továbbá az első sárvédő és az első ajtó is. Hosszú, aprólékos munka volt és a nagy kiterjedésű sérülés miatt kérdéses volt a hátsó ajtó javítása, de végül sikerült megoldani.
A Honda motorkerékpár tankján majdnem 10 cm átmérőjű horpadás keletkezett. A tank javítása nem volt egyszerű, mivel nehéz (vagy teljesen lehetetlen) belülről is hozzáférni a sérüléshez, de végül sikerült nyomtalanul eltüntetni.
Peugeot 508 - A hátsó ajtót sikerült csúnyán meghúzni, behorpasztani, és sajnos a fényezés is sérült valamennyire. Kihoztam belőle amit csak lehetett, a tulajdonos nagyon boldog volt!
Nissan Qashqai - tolatásos baleset nyomainak eltüntetése. A fényezés sajnos minimálisan sérült, aminek halvány nyoma maradt, de a tulajdonos maximálisan elégedett volt az eredménnyel!

Előtte - utána videók

Küldje el kérdését üzenetben, vagy foglaljon időpontot!

Sikeres üzenetküldés!

Hamarosan válaszolok az üzenetére, türelmét kérem. 
Kérdés esetén hívjon bizalommal a +36 70 596 1988 telefonszámon.

ELKÖLTÖZTÜNK!

Műhelyünk egy új, tágasabb és könnyebben megközelíthető helyre költözött.

Új címünk: 

6725 Szeged, Kálvária sugárút 87/A – a telepen a víztorony után balra. 

Dent and Dekor új cím
Call Now Button